BO’s Innovatiebox

mei 17, 2018 8:47 am Published by

Ieder zichzelf respecterend softwarebedrijf voor de zorg is bezig met zaken als Machine Learning, Artificial Intelligence, Blockchain en meer van dit soort hippe termen. Softwareleveranciers die hier niet serieus mee bezig zijn zullen de boot gaan missen. Leveranciers die hier wel mee bezig zijn, zien innovaties maar lastig landen in de praktijk. Veel vernieuwing stagneert door traditioneel denken en handelen.Om deze reden is BO’s Innovatiebox recent gestart.

BO’s Innovatiebox is een initiatief waarin zorgaanbieders worden geholpen om anders te kijken. Veel innovaties starten vanuit de technologie. Maar daar gaat het helemaal niet om. BO’s Innovatiebox start bij het proces van de wijkverpleegkundige. Het is precies deze rol die het belangrijkst is.

In BO’s Innovatiebox bundelen zes vooruitstrevende zorgorganisaties uit de wijkverpleging (Patyna, Hilverzorg, Thebe, ZZG Zorggroep, Buurtzorg en ZuidZorg) samen met Ecare hun krachten en gaan samen op zoek naar innovaties die de wijkverpleging echt verder gaan helpen.

Meer weten?

Categorised in: Geen categorie

This post was written by elchane@xweb