Welkom bij Shared services

mei 17, 2018 8:49 am Gepubliceerd door

Een zorgaanbieder heeft maar één doel: goede zorg leveren, met aandacht voor de mens en dat binnen een veilige omgeving. Vanuit die optiek is het toch zonde dat veel energie en tijd vaak toch nog uitgaat naar allerhande administratieve taken én het onderhouden van systemen. Hoge overhead-cijfers tonen dit steeds weer aan. En, het is ook niet meer nodig.

Dit kan namelijk anders. Wij van Ecare’s Shared services, ondersteunen zorgorganisaties bij diverse administratieve processen die komen kijken bij het proces van zorg verlenen. Denk hierbij onder andere aan het verzuimproces, de salarisverwerking en het uitvoeren van het volledige declaratieproces.

Ons team doet dit al jarenlang voor allerlei zorgorganisaties, van klein tot groot. Het grote voordeel van ons team is dat het voor ons dagelijkse kost en daardoor dus gesneden koek is. We kennen de administratieve processen van a tot z, we zijn en blijven op de hoogte van de laatste (wets)wijzigingen die van invloed zijn op deze processen en weten dit op de juiste manier toe te passen. Een sluitende administratie is het gevolg!

Benieuwd hoe we ook jouw organisatie hierin kunnen ondersteunen? Mail of bel ons gerust op 053 47 57 000.

Gecategoriseerd in :Geen categorie

Dit bericht is geschreven door elchane@xweb